Forsiden   -   Butikken   -   E-Shop   -   Links   -   Kontakt
TV-gaarden er en seriøs radio/TV forretning, beliggende i landlige omgivelser ved Thorum. Vi startede butik i 1990, hvor det hovedsageligt var brugte apparater vi kunne tilbyde. Hos os er kunden altid i centrum og har du først købt en vare af os, så kan du være et hundrede procent sikker på, at du forstår apparatet når vi har leveret det hos dig.

Vi er medlem af Panasonic Centerforening, hvilket betyder at vi fører det meste af Panasonic's varer. Vi har et produkt, hvor teknologien og kvaliteten er helt i top og samtidig spænder produktsortimentet meget bredt således at der er produkter til alles behov og økonomi.

Ud over Panasonic, fører vi også mærker som Dantax,Tivoli Audio,Jamo m.m.

Vi er selvfølgelig specialister i antenne og -satellitinstallationer, samt reparation af alt audio og videoudstyr og vi stiller altid et låneapparat til rådighed.

I butikken/værkstedet finder du indehaveren John Juul Pedersen, og Erling Bilstrup som er uddannet tekniker. Til montering af paraboler og antenner samt udbringning/afhentning af varer har vi Kristian Laursen, en gammel rotte i faget med ca. 20 års erfaring.


  

TV-gaarden © Tlf. 97597021 - john@tvgaarden.dk